Familiefotografie buiten

De Familie Heijsteeg (uit Gouda, Nijmegen en Rotterdam) boekte een sessie familiefotografie speciaal voor het jubileum van de 40e trouwdag van hun ouders. Op de dag van de fotosessie was het prachtig weer. Er zijn een aantal familiefoto’s in de studio gemaakt en vervolgens zijn we lekker naar buiten gegaan.

Rondom mijn studio zijn wat mooie plekken om te fotograferen. Dat begon al met de mooie blauwe deuren van mijn buurman. De familie had hun kleding in blauw op elkaar afgestemd. Dat zag er dus gelijk al geweldig uit.

Familiefotografie buiten

Iets  verderop hebben we foto’s gemaakt in het hoge gras. Thijmen, de kleinzoon, vond het geweldig om nieuwe paden te maken door het hoge gras en tussen het Fluitekruid. Zo maakte hij steeds een nieuwe plek om de familie tussen het gras en de bloemen door op de foto te zetten. Wat een goede hulp had ik die dag!

De fotosessie verliep erg ontspannen en iedereen genoot van het buiten zijn en de lekkere zon.

familiefotografie door Willem Hoogendoorn Fotografie Woerden

familiefoto broers en zus

familiefotografie fotoshoot gezin

familiefoto gezinsfotografie

familiefoto  ouders en kinderen

familiefoto neven en nichten

familiefoto buiten lokatie

Deze post heeft 2 reacties

  1. We kwamen om c.a 10.00 uur binnen en werden gelijk getrakteerd op een lekker bakje koffie, het ijs was gebroken! We wilden natuurlijk van alles, binnen en buiten! Geen probleem! Willem, we mochten gewoon Willem zeggen, vond alles prima en had steeds goeie plekjes en poses. Kortom een ochtendje uit! En dan het ophalen van de foto`s! De gezelligheid kende geen tijd!
    Bedankt Willem, we zullen je aanbevelen!

  2. Ter ere van het 40 jarig huwelijksjubileum van mijn ouders besloten we een familiefoto(shoot) cadeau te doen. Na een vergelijkend onderzoek, gewoon via Google, vond ik de foto’s van Willem Hoogendoorn het meest aanspreken. Hij heeft een goed gevoel voor kleur en compositie en de mensen zien er ontspannen uit. Mooie foto’s maken in buitenlicht is ook niet altijd even makkelijk. Juist de foto’s buiten zijn prachtig geworden! Dit zijn mijn favoriete foto’s van de reeks. De kinderen waren ook op hun gemak.
    Ik had wel 10 foto’s willen bestellen, helaas viel dat niet binnen mijn budget. Het had mij ook leuk geleken een klein (betaalbaar) boekje met misschien mindere kwaliteit, maar meer foto’s te hebben. Gelukkig kan ik sommige van de niet bestelde foto’s bij mijn familie thuis zien! Het was een leuke ervaring en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik zal je ook zeker aanbevelen Willem!

Reacties niet meer mogelijk.

Sluit Menu