Ampereweg 1a, 3442 AB Woerden, T. 06 51 37 20 17 E. willem@willemhoogendoorn.nl

       Volg ons via

Maakt van fotograferen een pure belevenis!

Familiefotografie

Leuk! Met de hele familie op de foto! Hoe vaak zijn jullie met z’n allen bij elkaar? Meestal niet wekelijks en vaak ook niet maandelijks. Met z’n allen op de foto gaan is LEUK!

Tijdens de sessie familiefotografie maak ik niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook portretten van de afzonderlijke gezinnen.  Of van alle broers en/of zussen, of alle kleinkinderen bij elkaar. Iedere combinatie die denkbaar is.Vaak is het een gezellige chaos waarin iedereen zichzelf kan zijn voor mijn camera.

Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Maar geloof me… meestal is het gewoon de hoogste tijd om eindelijk eens die groepsfoto te maken. Niet alleen voor opa en oma! Juist voor de hele familie. Zeker als diegene voor wie het kado bedoeld is ook op de familiefoto staat. Leuk om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de foto?

Studio of op locatie

In mijn fotostudio in Woerden kunnen groepen tot 24 personen terecht.
Een familiefoto op een locatie naar wens is natuurlijk ook mogelijk. Is er een locatie die voor jullie bijzonder is? Dan is het extra leuk om juist daar de familiefoto te maken.

Bekijk hier voorbeelden van mijn familiefotografie

Welke kleding draag je voor de fotoshoot? Klik hier voor kledingadvies.

Klik hier voor meer informatie over mijn werkwijze

Lees hier reacties van klanten

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06 51 37 20 17.