Ampereweg 1a, 3442 AB Woerden, T. 06 51 37 20 17 E. willem@willemhoogendoorn.nl

       Volg ons via

Maakt van fotograferen een pure belevenis!

glamourfotografie, glamour fotoshoot, glamour fotosessie, beautyfotografie, modernportret, modern portret,fotokado,foto kado, kado voor zus, kado voor zussen, cadeau voor zus, cadeau voor zussen, fotocadeau, foto cadeau, Willem Hoogendoorn, Woerden, Utrecht, Lijdsche Rijn, De Meern, VleutenGlamourfotografie, hoe gaat het in z’n werk?

Glamourfotografie is een absolute aanrader als je eens mooie en elegante foto’s van jezelf wilt laten maken. En… het is het leukste uitje voor vrouwen! Beleef een sessie glamourfotografie samen met je moeder, zus, dochter, beste vriendin of partner.

Jullie worden ontvangen in de fotostudio met koffie en wat lekkers. Tijdens de sessie glamourfotografie wordt in je 4-5 verschillende kledingsets gefotografeerd. Neem dus je favoriete kleding mee. (Dit is natuurlijk ook een goede reden om te shoppen of dat leuke jurkje van je vriendin te lenen.)

makeover

Vervolgens legt onze visagiste & hairstyliste jullie heerlijk in de watten en geeft jullie een makeover (ongeveer 1/2 tot 1 uur p.p.). Ondertussen hebben jullie alle tijd om lekker bij te kletsen.

fotosessie

Daarna nemen we ruim de tijd voor de fotosessie, ongeveer 1 – 1,5 uur per persoon. Stap voor stap wordt je begeleid bij het poseren, zodat je ontspannen en op je allermooist op de foto gaat. Je zult merken hoe leuk het is om te doen. Jullie worden ombeurten gefotografeerd en indien gewenst gaan jullie ook samen op de foto.

BELANGRIJK!!!

Vergeet niet een avond uit te plannen na de sessie glamour fotografie, want jullie zien er fantastisch uit! Ga lekker uit eten met je partner of op stap met je vriendinnen. Maak er een leuke avond van!

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en vind het geweldig jullie op je allermooist te fotograferen.

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06 51 37 20 17.

Naar het contactformulier »