Ampereweg 1a, 3442 AB Woerden, T. 06 51 37 20 17 E. willem@willemhoogendoorn.nl

       Volg ons via

Maakt van fotograferen een pure belevenis!

Glamourfotografie, hoe gaat het in z’n werk?

Glamourfotografie is een absolute aanrader als je eens mooie en elegante foto’s van jezelf wilt laten maken. En… het is het leukste uitje voor vrouwen! Glamourfotografie is echt een verwenmoment voor 2 personen. Beleef een sessie beautyfotografie samen met je moeder, zus, dochter, beste vriendin of partner.

Jullie worden ontvangen in de fotostudio met koffie en wat lekkers. Tijdens de sessie glamourfotografie wordt in je 4-5 verschillende kledingsets gefotografeerd. Allereerst bepalen we je kledingkeuze voor de fotosessie.

Vervolgens legt onze visagiste & hairstyliste jullie heerlijk in de watten en geeft jullie een makeover (ongeveer 1/2 tot 1 uur p.p.). Ondertussen hebben jullie alle tijd om lekker bij te kletsen.

Daarna nemen we ruim de tijd voor de fotoshoot, ongeveer 1 – 1,5 uur per persoon. Stap voor stap wordt je begeleid bij het poseren, zodat je ontspannen en op je allermooist op de foto gaat. Je zult merken hoe leuk het is om te doen. Jullie worden ombeurten gefotografeerd en indien gewenst gaan jullie ook samen op de foto.

Tussen het fotograferen door is er champagne en zijn er verschillende hapjes. Het is ons doel het jullie zo optimaal mogelijk naar de zin te maken. Het is jullie dag, dus geniet!

BELANGRIJK!!!
Vergeet niet een avond uit te plannen na de sessie glamour fotografie, want jullie zien er fantastisch uit! Ga lekker uit eten met je partner of op stap met je vriendinnen. Maak er een leuke avond van!

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en vind het geweldig jullie op je allermooist te fotograferen.

Bekijk hier voorbeelden van mijn glamour fotografie

Lees hier reacties van klanten

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06 51 37 20 17

beautyfotografie model voor 1 dag vrouwenuitje moeder dochter uitje