Ampereweg 1a, 3442 AB Woerden, T. 06 51 37 20 17 E. willem@willemhoogendoorn.nl

       Volg ons via

Maakt van fotograferen een pure belevenis!

Kinderfotografie

Je gezin en je kinderen zijn het allerbelangrijkste in je leven. Er gebeurd veel in een kinderleven en ze veranderen snel. Voor je het weet zijn ze groot. Het is beslist de moeite  waard om het hier en nu vast te leggen met mooie kinderfoto’s. Of een portret van je hele gezin. Dit hoeft natuurlijk niet alleen als je kinderen klein zijn. Ook als puber zijn ze onvergetelijk. Gaan je (bijna) volwassen kinderen het huis uit? Dan is het toch heerlijk om ze iedere dag bij je hebben door middel van een mooi (familie)portret in huis.

Belangrijk bij het fotograferen van kinderen is dat ze lekker hun gang kunnen gaan en daardoor zichzelf zijn. Op die manier kom ik tot spontane en pure portretten die specifiek zijn voor jouw kind of kinderen. Niet stijf geposeerd maar gewoon lekker los en speels. In mijn  ruime fotostudio in Woerden is daarvoor volop ruimte. Maar we kunnen natuurlijk  ook naar buiten of naar een locatie naar wens.

Spontaan, persoonlijk, natuurlijk en puur: deze woorden staan voor mijn manier van fotograferen. In een ontspannen sfeer en met veel interactie, neem ik ruim de tijd om juist die foto’s te maken die specifiek zijn voor jouw kinderen of gezin. Bij voorkeur maak ik alleen gebruik van het licht en mijn camera. Geen toeters en bellen,  achtergronden of attributen maar een zo’n naturel mogelijke omgeving waarin je kind(eren) centraal staan. Een fotoshoot kinderfotografie duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur.

Welke kleding aan voor een fotoshoot? Klik hier voor kledingadvies

Klik hier voor mijn werkwijze

Lees hier reacties van klanten

Meer informatie over kinderfotografie / familieportretten

Of direct een afspraak maken?  Bel 06 513 720 17.