Ampereweg 1a, 3442 AB Woerden, T. 06 51 37 20 17 E. willem@willemhoogendoorn.nl

       Volg ons via

Maakt van fotograferen een pure belevenis!

Over mij
zwangerschapsfotografie kinderfotografie kinderportret familiefotografie zwanger foto portretfoto

Ik ben Willem Hoogendoorn. Heel gelukkig met Brenda en vader van prachtdochter Indra. Ik ben verslaafd aan espresso en aan fotograferen. Sinds de fotoacademie in Den Haag werk ik al 15 jaar als zelfstandig fotograaf en heb inmiddels ruim 10 jaar een eigen fotostudio in woerden.

Fotografie verveelt nooit. Er is altijd iets dat inspireert: mensen, licht, een oogopslag, een lach, interactie. Het blijft altijd bijzonder om mensen te fotograferen en om hen te mogen fotograferen. En niet alleen om een mooi portret te maken maar om een dierbare herinnering vast te leggen: van je gezin, je kinderen, jouzelf.

Iedere fotosessie is anders. Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid en die wil ik in mijn portretten duidelijk naar voren halen. Mijn doel is om jullie er op je best uit te laten zien. Tijdens de fotosessie is het belangrijk dat er iets tussen ons ontstaat. Dat het klikt. Waardoor jij voor de camera jezelf durft te zijn. Daar neem ik de tijd voor. Zeker met kinderen, zij moeten lekker hun gang kunnen gaan om tot spontane en pure foto’s te komen.

Klanten vertellen me regelmatig na een fotosessie dat ze niet hadden verwacht dat het zo leuk zou zijn. Ze ervaren het als een belevenis. Samen hebben we iets moois gecreëerd. Iets waar ze trots op zijn en nog lang en met heel veel plezier naar blijven kijken.

Als specialist lever ik jullie graag de mooiste en beste producten. Ik werk samen met de beste leveranciers voor canvassen, lijsten etc. Ik help je graag met een keuze uit de mooiste portretten en prachtige vergrotingen voor je interieur waar je jaren van geniet.

Heb je vragen?

Of wil je een fotossessie boeken? Bel me op 06 513 720 17. Ik hoor graag van je.