Ampereweg 1a, 3442 AB Woerden, T. 06 51 37 20 17 E. willem@willemhoogendoorn.nl

       Volg ons via

Maakt van fotograferen een pure belevenis!

Fotoproject Roodharige Woerdenaren in SchoolTV

SchoolTV en Midas Dekkers kwamen in de herfstvakantie speciaal naar Woerden voor mijn Fotoexpositie Roodharige Woerdenaren. Midas Dekkers speelt een rol in de Special over rood haar van het populaire kinderprogramma Huisje, Boompje, Beestje.

Midas Dekkers rood haar Willem Hoogendoorn fotograaf

V.l.n.r. Carlijn van Ramshorst (presentatrice Huisje Boompje Beestje) Midas Dekkers (Bioloog en liefhebber van rood haar), Willem Hoogendoorn (fotograaf van o.a. Fotoproject Roodharige Woerdenaren)

Bioloog Midas Dekkers heeft een fascinatie voor rood haar en schreef het boek “Rood een bekoring”. Hij vertelt in deze speciale uitzending van Huisje Boompje Beestje waarom rood haar zo leuk is. Daarnaast worden er allerlei fabels en feiten over rood haar belicht. Toevallig heeft de presentatrice Carlijn van Ramshorst van het kinderprogramma ook rood haar. Ook Raaf, een bekend karakter uit het programma was bij de opnames aanwezig.

En wat past er beter bij een uitzending over rood haar dan een foto-expositie over Rood Haar? Op verschillende locaties waar mijn expositie Roodharige Woerdenaren te zien is, is gefilmd. Onder andere de etalages in de Molenstraat en bij Galerie van Slagmaat. Mariëtte van Slagmaat stelde haar prachtige galerie die middag  beschikbaar om te filmen. Een aantal roodharige kinderen en volwassenen die meededen aan de foto-expositie spelen een klein rolletje in deze aflevering. Het was heel erg leuk om dit allemaal mee te maken met zoveel leuke mensen.

Uitzending: 14 november
De special over rood haar van Huisje Boompje Beestje is op 14 november te zien om 09.14 uur. Niet vergeten te kijken!

Expositie Rooien tot 31 oktober te zien
Voor het fotoproject Roodharige Woerdenaren fotografeerde ik 150 mensen uit Woerden met rood haar. De portretten zijn verdeeld in 6 series met thema’s als o.a. Vlammend Rood, Rode Genen, Rood met Karakter en Jong Rood. De expositie is op 9 verschillende locaties in het centrum van Woerden te bekijken o.a. Bij Petrus, Het Kasteel/De Gewelven, Galerie Slagmaat en Fotogalerie Dies Groot. Deze unieke expositie van bijzondere Woerdenaren is tot 31 oktober te bekijken. Meer informatie op www.willemhoogendoorn.nl of via 06 513 720 17.

foto expositie Rood Haar Woerden Willem Hoogendoorn fotograaf Midas Dekker

Filmen in het park in Woerden

Willem Hoogendoorn Fotograaf rood haar schooltv

Filmen bij Galerie Van Slagmaat, Woerden bij FotoexpositieJONG Rood

Willem Hoogendoorn fotograaf Woerden rood haar school tv

fotograaf willem hoogendoorn rood haar woerden

Jacquline met Raaf uit het programma Huisje Boompje Beestje

foto expositie Rood Haar woerden fotograaf Willem Hoogendoorn en Midas Dekkers

expositie rood haar door Willem Hoogendoorn Fotografie Woerden

Mariëtte van Slagmaat (rechts) stelde haar Galerie Van Slagmaat beschikbaar om te komen te filmen.

expositie rood haar woerden fotgraaf Willem Hoogendoorn

Met dochter Indra geef ik de foto,  die gebruikt wordt in de uitzending over rood haar, aan presentatrice Carlijn van Ramshorst.

Lets Stay Connected!

Volg me op Facebook | Tweet via Twitter