Ampereweg 1a, 3442 AB Woerden, T. 06 51 37 20 17 E. willem@willemhoogendoorn.nl

       Volg ons via

Maakt van fotograferen een pure belevenis!

Zwangerschapsfotografie

Een mooie foto van je zwangerschap. Hoe gaat dat in zijn werk? De fotosessie is mijn fotostudio in Woerden, maar kan natuurlijk ook bij jou thuis of op een lokatie naar wens. Allereerst bespreken we uitgebreid je wensen. Denk daarom vooraf zelf ook al na over wat je wilt. Vervolgens gaan we in alle rust aan de slag om sfeervolle en pure zwangerschapsfoto’s te maken. De aanstaande vader en broertje(s) en/of zusje(s) kunnen uiteraard ook op de foto.

Spontaan, persoonlijk, natuurlijk en puur: deze woorden staan voor mijn manier van fotograferen. In een ontspannen sfeer en met veel interactie, neem ik ruim de tijd om juist die foto’s te maken die specifiek zijn voor jouw zwangerschap. Bij voorkeur maak ik alleen gebruik van het licht en mijn camera. Geen toeters en bellen, achtergronden of attributen maar een zo’n naturel mogelijke omgeving waarin jij en je zwangere buik centraal staan. De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur.

Zwangerschapsfotografie, wanneer precies?

De beste periode voor zwangerschapsfotografie is rond de 34e – 35e week. Je zwangere buik is dan mooi rond en je voelt je goed. Zorg dat je goed uitgerust bent voor de sessie om er optimaal van te genieten en de mooiste resultaten te krijgen.

Welke kleding draag je voor de fotoshoot? Klik hier voor kledingadvies zwangerschapsfotografie

Meer informatie:

Bel 06 513 72 017. Ook voor direct reserveren!

Naar het contactformulier »