Persoonlijk

Leuk! Met de hele familie op de foto! Hoe vaak zijn jullie met z’n allen bij elkaar? Meestal niet wekelijks en vaak ook niet maandelijks. Met z’n allen op de foto gaan is LEUK!

Tijdens de sessie familiefotografie maak ik niet alleen de groepsfoto maar ook foto’s van de afzonderlijke gezinnen, alle broers en/of zussen, en alle kleinkinderen bij elkaar. Vaak is het een gezellige chaos waarin iedereen zichzelf kan zijn voor mijn camera.

Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Maar geloof me… meestal is het gewoon de hoogste tijd om een groepsfoto met iedereen te maken. Niet alleen voor opa en oma, maar juist voor de hele familie. Zeker als diegene voor wie het cadeau bedoeld is ook op de familiefoto staat. Leuk om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de kiek?

Neem contact met mij op en vraag naar meer informatie over Familiefoto’s en Portretten.

Beauty fotografie is een absolute aanrader als je eens mooie en elegante foto’s van jezelf wilt laten maken. En… het is het leukste uitje voor vrouwen! Beleef een sessie beauty fotografie samen met je moeder, zus, dochter, beste vriendin of partner.

Jullie worden ontvangen in de fotostudio met koffie en wat lekkers. Tijdens de sessie glamourfotografie wordt in je 4-5 verschillende kledingsets gefotografeerd. Neem dus je favoriete kleding mee. (Dit is natuurlijk ook een goede reden om te shoppen of dat leuke jurkje van je vriendin te lenen.)

Neem contact met mij op en vraag naar meer informatie over beauty fotografie.

Het Fotoproject Roodharige Woerdenaren is een unieke en afwisselende fotoserie van onze rooie stadsgenoten. Rood haar is de meest zeldzame haarkleur: wereldwijd is maar 2% van de mensen roodharig. Hoeveel roodharigen wonen er in Woerden? Die vraag was de aanleiding voor Willem Hoogendoorn (rood haar, fotograaf en Woerdenaar) om een oproep te doen aan roodharige Woerdenaren voor hetFotoproject Roodharige Woerdenaren.

150 roodharigen
Wat een oproepje via social media al niet kan doen! In zeer korte tijd meldden 150 roodharigen van alle leeftijden, soorten en maten zich aan. Roodharigen met prachtig lang haar, krullen, en mooie stekels. Van heel lichtrood tot heel donkerrood en alles wat daar tussenin zit. Inmiddels zijn zij allemaal geportretteerd voor het Fotoproject Roodharige Woerdenaren.

Iedereen kent wel een “rooie”. Deze unieke verzameling rooien uit Woerden is nog niet eerder gedaan en beslist het bekijken waard

De expositie
De groep van 150 personen is verdeeld in diverse kleine thematische series o.a. Vlammend Rood, Gespikkeld Rood, Rode Genen. De exposities zijn in september en oktober 2012 door iedereen te bezoeken op negen verschillende locaties in het centrum van Woerden. Het is een afwisselende expositie door de verschillende thema’s: op iedere locatie is een andere serie te zien.

Neem contact met mij op en vraag naar meer informatie over Roodharigen fotografie.

WWW.WILLEMHOOGENDOORN.NL

Sluit Menu